Pagini

miercuri, 31 decembrie 2014

LA MULTI ANI 2015


Dragele mele cititoare,iată-ne in ultima zi a anului 2014. E timpul sa tragem linie și sa facem socotelile...
Profesional am stagnat practic dar fata de aceeasi zi a anului 2013 sunt mult mai bogata in informatii.
Familial,sunt împlinită. Petrec ultima zi a anului langa sotul și copiii mei,fata de anul trecut când ne despărțeau 2000 de km.
Sentimental??? Gândindu-ma la asta acum,cred ca am rămas la fel de îndrăgostită ca acum un an, doi,trei... De cine???? De viata, de natura, de sotul meu,de tot ce trăiesc in fiecare zi. Nu sunt dintre aceia care au avut tot pe tava. Am muncit pentru tot ce mi-am dorit si am înfruntat mereu furtuni in viata. Dar după fiecare m-am ridicat zâmbind și am mers inainte.
Hobby... In privinta asta îmi place sa cred ca am evoluat. Am invatat tehnici noi,am realizat lucruri de care nu ma credeam in stare și...DA,sunt multumită de mine.
Regrete?....Am vreo 2... Si ambele sunt legate de cei 2 bărbati maturi din viata mea=George si tata=. Lui George regret ca nu ii arat mai des cât il iubesc, cât apreciez tot ceea ce face pentru noi sa fie bine,ca nu reusesc(din lipsa de timp) sa fiu mai mult timp langa el.
Cât despre celalalt...tata...regretul meu cel mare e ca trece si 2014 și încă nu i-am spus ca,indiferent de prăpastia care o sapă intre noi ,eu tot il voi iubi.Poate o voi face azi,31 dec 2014 sau poate voi amâna pentru 2015 așa cum fac de 18 ani....cine știe...
Dorinte pentru noul an??? Sa fim sănătoși, sa rămânem uniti si mereu cu zâmbetul pe buze.
Acelasi lucru vi-l doresc și vouă,celor care ma cititi, celor care ma urmăresc pe paginile de socializare,celor abonați la canalul meu chiar și celor care au ajuns întâmplător aici....
Sa avem un 2015 așa cum ni-l dorim!
Vă pup cu drag! Irina

Niciun comentariu: